Hírlevél


  online változat  
--
--
 
 
 
 

Tisztelt Közönségünk, Kedves Érdeklődők!


Mielőtt nyári-őszi programkínálatunkat megismernék, felhívjuk figyelmüket, hogy 2018. május 25. napjától megváltoztak a személyes adatok kezelésével kapcsolatos jogszabályok, és kötelezően alkalmazandó az általános adatvédelmi rendelet, a GDPR. 

Az Erkel Ferenc Művelődési Központ  kiemelt figyelmet fordít a személyes adatok védelmére, és mindenkor ügyel a tisztességes és átlátható adatkezelés biztosítására.

Az EFMK-nál fontosnak tartjuk, hogy a hatékony működés és kapcsolattartás alapját jelentő információs hírleveleink és rendezvényeink által kialakított hálózati együttműködésünk továbbra is jól funkcionáljon, tagjaink, partnereink és egyéb érdeklődőink szakmai híreinkről, eseményeinkről értesülhessenek.

Adatkezelési szabályzatunkból részletesen tájékozódhatnak a szolgáltatások nyújtása során történő adatkezeléséről, az adatkezelés jogalapjáról és céljáról, a személyes adatokkal kapcsolatos tudnivalókról.

 

Adatkezelési szabályzatunk a honlapunkon elérhető: itt 

 

Amennyiben ezt elfogadja, és ezután is élni kíván tájékoztatásainkkal, további teendője nincs!

 

Személyes adatait gondosan kezeljük, maradjon velünk a továbbiakban is, bizalmát köszönjük! 

---

Július 25-én és Augusztus 8-án
Budakeszi kertmozi

 

Augusztus 8-án
XXIV. Családi Nap Fesztivál

 

 

 Szeptember 7-én
Pál Feri atya
Budakeszin

Október 26-án
Dr. Tari Annamária pszihológus előadása 

 November 21-én
Berecz András
előadása

 
 Szeptember 26-án
Bödőcs Tibor önálló estje
 
Október 13-án
Alma együttes koncertje

Ha szeretne feliratkozni címlistánkra, más címre kéri vagy több címre kapja, netán nem kéri hírlevelünket, vagy a Hírlevél kezelésével van gondja, jelezzen vissza email címünkön!

Köszönjük az EFMK munkatársai.

---

 
--
--
 
Köszönjük, hogy igénybe veszi az Erkel Ferenc Művelődési Központ  hírlevél szolgáltatását! Amennyiben a továbbiakban nem tart igényt szolgáltatásunkra, lemondásához kattintson ide: Leiratkozás