2020 szeptember 30,

Mozgásművészeti csoportok

2020 október 06,

Aradi vértanuk napja

2020 október 10,

Gryllus Vilmos koncert

2020 október 14,

Bagdy Emőke előadása

2020 október 16,

Jóga - móka BUDAKESZIN 6-10 EVESEKNEK

2020 október 16,

Hastánc Tanfolyam Viviennel

2020 október 17,

Regionális népzenei továbbképzés

2020 október 17,

Bababörze és zsibvásár

Járványügyi intézkedések 2020 szeptember 1-től!

Tisztelt Látogatóink!

covid19 1Szeretnénk mindenki számára megnyugtató feltételeket biztosítani ahhoz, hogy a lehetőségekhez mérten komfortosan érezzék magukat intézményeinkben a vírus helyzet idején is. Ezzel kapcsolatban szeptembertől a következő változásokra, esetenként szabályozásra számíthatnak az intézményünk látogatása során:

 • felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a jelenleg érvényben lévő járványügyi  szabályokkal összhangban az EFMK - ban rendezvényeink létszámát korlátozzuk,
 • kérjük kizárólag akkor látogassák intézményünket, amennyiben teljesen egészségesek,
 • művelődési központba való belépés kizárólag a főbejárati ajtón keresztül lehetséges.

A művelődési központ épületbe való belépéskor minden látogatóra vonatkozóan az alábbi szabályok kötelezőek:

 • az épületben a szájmaszk használata kötelező,
 • a kihelyezett kézfertőtlenítő automata használata kötelező.

A művelődési központ rendezvényein a további szabályok kötelezőek:

 • lázmérés (kétszeri 37,5 °C fölötti mérés esetén a belépés nem engedélyezett)
 • regisztrációs adat kitöltése (név, telefonszám, lakcím) – az így szerzett adatokat esetleges kontakt kutatás céljából 21 napig tároljuk, semmilyen más célra nem használjuk fel, a 21 nap leteltével megsemmisítjük. (A regisztráció megtagadása esetén az épületbe való belépés nem engedélyezett)

Az intézményt folyamatosan szellőztetjük és fertőtlenítjük. A terembérlők és az intézmény csoportjainak vezetői betartják és kötelezően betartatják a látogatókra vonatkozó beléptetési szabályokat.

Kérjük, segítsék munkánkat a szabályok betartásával járuljanak hozzá, hogy a programok és rendezvények látogatása minél biztonságosabb legyen, Önök és munkatársaink védelmében!

 

Kedves Látogatóink!

A májusban meghirdetett Zöld Pixel 2020 fotó pályázatunkat lezártuk. Nagy örömünkre a pályázatra 14 résztvevőtől 67 fotó érkezett.

A beérkezett fotókat folyamatosan közzétettük Facebook oldalunkon az online Erkel Galériában, szeptemberben pedig kiállítást terveztünk az intézmény galériájában.

A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel azonban most továbbra is maradunk az online Erkel Galériában. A pályázatra beérkezett fotókból készítettünk egy összeállítást,

A fotókra várjuk szavazataikat, amit a kép jobb felső sarkában található szív ikonra kattintva tehetnek meg.

Ezúton is köszönjük mind a pályázaton résztvevők, mind az érdeklődők figyelmét!

Kérjük továbbra is maradjanak velünk, kísérjék figyelemmel programjainkat és ami a legfontosabb, hogy személyesen is hívjuk és várjuk Önöket szeretettel az EFMK-ba.

Újdonságaink

Hírek

Jóga - Móka

BUDAKESZIN 6-10 EVESEKNEK

Minden pénteken 17:00 - 18:00
Első foglalkozás: 2020. október 16.
Helyszín: Erkel Ferenc Művelődési Központ
Cím: 2092 Budakeszi, Fő u. 108. 

Kérdőív elemzés

Kedves látogatóink! Kedves kérdőív kitöltők!

Az intézményünk honlapján és a Facebook oldalán tavasszal közzétettük „A közművelődési intézmények látogatottsági, társasági és művelődési szokásai” címmel Balogh Júlia ELTE PPK gyakornokunk szakdolgozatához szükséges kérdőívét.

Felhívás!

Az Erkel Ferenc Művelődési Központ jelenlegi épületét 1981-ben adták át, ekkor kezdte meg működését. Az intézmény a jövő évben, 2021-ben ünnepli fennállásának 40 éves évfordulóját. Ez idő alatt felnőtt egy nemzedék. Az első mozgásművészeti gyermektanfolyamokon résztvevők többsége ma már közel 50 éves vagy több. Valószínűleg családos, felnőtt ember, aki ma már saját gyermekével jár hozzánk rendezvényeinkre. Az első ifjúsági klub tagjai 60 évesek, gyermekeik is felnőttek.


A fiatal felnőttek középkorúak lettek, az akkori 40-esek pedig már szépkorúak, nagyszülők, vagy akár dédik. Készülünk az évfordulóra, hagyományosan ismét dokumentumkiállítást, filmösszeállítást, kiadványt tervezünk.
Szeretnénk kedves közönségünket, rendszeres látogatóinkat megkérni arra, hogy emlékezzenek velünk együtt. Most talán jut egy kis idő arra, hogy keressenek otthon saját tárgyi emlékeket, dokumentumokat, fotókat, filmeket, akár gondolatokat is, melyek intézményünkkel kapcsolatosak és szívesen megosztják velünk akár itt az oldalunkon, akár e-mailben (nagy.monika@efmk-budakeszi.hu) és majd persze személyesen is.
Így a körülmények ellenére is kicsit együtt lehetünk, mert hiányoznak nekünk, várjuk, hogy újra találkozhassunk. Addig is fogadják szeretettel a 35. évfordulóra készített kisfilmünket!

Kérdőív

Kedves Látogatóink!

Az Erkel Ferenc Művelődési Központ kiemelten fontosnak tartja a látogatóinak véleményét, hogy észrevételeik alapján javítani, fejleszteni tudjuk szolgáltatásainkat. 
Intézményünk szeretne korszerű, a Budakeszi lakosság igényeihez alkalmazkodó programkínálatot nyújtani, addig is, amíg az épület meg nem újulhat. Kérjük, hogy segítse munkánkat azzal, hogy kitölti az alábbi kérdőívet! Szeretnénk megismerni a közönségünk igényeit, véleményét, hogy mi is tanuljunk és igazodhassunk hozzá, amennyire a körülmények engedik. 

Azon kedves kitöltők között, akik a kérdőív végén megadják e-mail címüket, kisorsolunk egy páros belépőjegyet a nyertes által szabadon választott előadásra az októberi és novemberi programkínálatunkból.

Segítségüket előre is köszönjük!

Bemutatkozás


Kedves Érdeklődő!
 

Az Erkel Ferenc Művelődési Központ Budakeszi kulturális és közösségi életének központja. Ajánlataink között szerepelnek a rendszeresen megrendezésre kerülő hagyományos programok, de számos újdonsággal is jelentkezünk. Reméljük, mindenki talál kínálatunkban valamilyen tartalmas kikapcsolódási lehetőséget.

Legyen Ön is egyike látogatóinknak, aki felkeresi a közel 40 éves Erkel Ferenc Művelődési Központot!

 

Szeretettel várjuk Önt!

Munkatársaim nevében Tóthné Fajtha Anita igazgató

Elmúlt események

Nyári táborok

 Idén két nyári, tematikus napközis gyerektábort sikerült megtartanunk, elsősorban szabadtéren, az EFMK udvarán és szabadtéri színpadán.

Államalapításunkat ünnepeltük Budakeszin

 

augusztus 20 2020

Államalapító Szent István királyunk előtt tisztelegtünk augusztus 20-án, minden magyarok ünnepén, Budakeszi várossá válásának 20. évében.

Jóga-Móka tábor (augusztus 3-7.)

jóga tábor 2020 3

Augusztus első hetében Malova Vivien és Komjáti Orsolya vezetésével Jóga-Móka táborozó fiatalok töltötték meg az EFMK udvarát. A hét során élményekkel, játék készítéssel és sok mozgással töltődtek fel. 

Zenés nyári esték az EFMK-ban

 

Az Erkel Ferenc Művelődési Központban a karantén utáni megrendezett első táncos rendezvény nagy népszerűségnek örvendett. A „bezártság” után kimondottan az idősebb korosztályt céloztuk meg, akiket leginkább érintett a karantén időszaka.

Második, élőben közvetített Karantén - Rockszombat, közönség nélkül június 6-án az EFMK-ból

A második élő koncert az Appa+Cs és a Blackwater Bullfrog zenekarok közreműködésével, hasonlóan stream technológiával jött létre.

Bánó Attila író előadása

 

Bánó Attila író „Ami nem veszhet el: a szívünkben hordott haza” című előadására eredetileg 2020. május 25-én került volna sor az EFMK-ban. 

 

ÉÉÉÉÉÉÉS, elindult az ONLINE gyereknap!!

 Nagyon szépen köszönjük a május 30-i online Gyermeknapunk létrejöttének segítését minden résztvevőnek és közreműködőnek: 

Első, élőben közvetített Karantén - Rockszombat, közönség nélkül az EFMK-ból

Az élő koncert három kiváló formáció: a Nemcsak Berry zenekar, a Huba, Écska, Kyru akusztik és a Wasbeton zenekar közreműködésével, stream technológiával jött létre.

Kiállítások az Erkel Galériában

A földszinti előtérből, az első évtizedben utólag kialakított 30 m2-es helyiséget Erkel Galéria-ként említik katalógusaikban azok a művészek, akik itt kiállítottak. Előjegyzési naptárunk hónapokra előre foglalt. A kiállítók szívesen ajánlják egymásnak a lehetőséget. Kiállítótermünkben folyamatosan helyet adunk budakeszi és kistérségünk amatőr, illetve hivatásos művészeinek a megmutatkozásra. Kiállítótermünkbe ezúton is várjuk kiállító művészek jelentkezését, kérjük érdeklődjenek Nagy Mónika munkatársunknál!

Jelenlegi kiállítás

20 éve város Budakeszi. Dokumentumkiállítás nyílt az Erkel Galériában.  

Online jegyvásárlás

Rockszombat - a koncert felvétele itt megtekinthető

Nyári nyitvatartás:

Nagy-Sándor József Emlékház

 

Partnerek

hirmondo logo

 onkormanyzat banner

 • dummy2092 Budakeszi, Fő u. 108.

 • dummy(06-20) 260-0745

 • dummy(06-23) 451-161

 • dummy info@efmk-budakeszi.hu

Erkel Ferenc Művelődési Központ szakmai programjainak támogatói:

 

Csoóri Sándor Program 

 

 

Nyitvatartás

2017. március 1-től

 Hétfő  8.00-20.00
 Kedd  8.00-20.00
 Szerda   8.00-19.00
 csütörtök  8.00-21.00
 péntek  8.00-18.00

Szombat-vasárnap: programokhoz igazodva

A rendezvényekhez igazodva egyéb időpontokban is nyitva tart az intézmény. Kérjük, figyelje aktuális programkínálatunkat!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesüljön legfrissebb programjainkról, eseményeinkről.
© Copyright 2020. Erkel Ferenc Művelődési Központ

Search