2021 október 04,

Mese és tánc

2021 október 17,

Rigócsőr király gyermekelőadás

2021 október 18,

Válótársas

2021 október 19,

Korányi Diabetes Klubja

2021 november 03,

KÉZMŰVES KARÁCSONYI KÉSZÜLŐDÉS

2021 november 08,

A Budapesti Filharmóniai Társaság kamarakoncertje

2021 november 17,

LIBIKÓKA - GRECSÓ KRISZTIÁN ÉS HRUTKA RÓBERT ZENÉS PÓDIUMESTJE

Hírek

Válótársas 2021.10.18. 19.00

Valotarsas 4 es FF

Könnyed, párkapcsolat-gazdagító est humorral és rögtönzéssel.

Bár komoly témáról van szó, nem érezzük úgy, hogy ne beszélhetnék humorral átszőve, oldott módon, tragikus és komikus elemekkel kiegészített interaktivitással, pontosan azért, hogy a nézők számára újra egyértelmű legyen, hogy két pont között a legrövidebb út – bármilyen rögös néha – továbbra is a mosoly és a közös nevetés.A sokoldalú Pokorny Lia és Schmied Zoltán színművészek improvizált és irányított jeleneteken keresztül mutatnak példákat arról, hogy egy párkapcsolatban bármi megtörténhet az „Igen”-től a „Kicsinállak!”-ig és mikor merre érdemes továbbindulni. Szórakoztató és elgondolkodtató előadás a párkapcsolatokban elforduló helyzetekről és azok megoldásairól.

Interaktív, szórakoztató mégis elgondolkodtató műsort ajánljuk mindazoknak, akik voltak már magánéleti gödörben vagy előrelátható módon éppen szeretnék elkerülni azt.

Libikóka - Grecsó Krisztián és Hrutka Róbert zenés pódiumestje 2021.11.17. 19.00

Robi Krisztian 1

A nagy sikeres októberi Csuja Imre irodalmi estje után novemberben is várjuk közönségünket. Vendégünk lesz: Grecsó Krtisztián író és Hrutka Róbert zeneszerző. Zene, irodalom és színház találkozása az este, új írások és a szerzők közös dalai.

 

Elmúlt események

Megemlékezés Erkel Ferenc síremlékénél

 Megújult Erkel Ferenc síremléke a Fiumei úti sírkertben, ahol a zene világnapjának előestéjén a síremléket egykor állíttató Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekara közreműködésével tartottak megemlékezést.

Tér-zene

 Péntek délutánonként hangulatos dallamok csendültek fel a Fő téri park zenepavilonjában, ahol a nyár folyamán komolyzenei rendezvénysorozatot hallhattak a budakesziek.

2021. szeptember 27. Törökbálint Járási közművelődési konferencia

Munkatársaink a törökbálinti művelődési központ szervezésében a Járási közművelődési konferencián jártak, ahol a térség kollégáival kultúraközvetítés marketing és online megjelenéséről hallhattak marketing előadást és cserélhetett tapasztalatot.

Gasztronómia az egészségünkért

Egészségnap és vásár a Budakörnyéki Egészségprogram részeként a Budakörnyéki Önkormányzati Társulás rendezésében.

HELYSZÍN: Budakeszi, az EFMK szabadtéri színpada és udvara.
IDŐPONT: 2021. szeptember 26-án, vasárnap 09:00 – 12:00 között.

Müller Péter „Anyám titkos könyve” című előadása 2021. szeptember 20-án 19 órakor Budakeszin az Erkel…

Müller Péter Kossuth-díjas író, a hazai populáris-ezoterikus irodalom egyik legismertebb alakja az ősszel megjelenő „Anyám titkos könyve” című könyvéről tart előadást. Az író élete legszebb művének tarja ezt a könyvet, melyben édesanyja hangját változtatja irodalmi alkotássá. 

92. Ünnepi Könyvhét

A 92. Ünnepi Könyvhetet 2021. szeptember 2-5. között rendezték meg a Vörösmarty tér és a Duna-korzó területén.

Balett Sziget Táncstúdió – Jégvarázs Tánctábor 2021. 06. 21.-25.

Az idei év első táborában a Jégvarázs című animációs film ismerős dallamaira táncolták körbe az EFMK színpadát a lelkes gyerkőcök. A táborozó lányokat a táncon túl számos színes program várta. Hajfonással, kreatív foglalkozásokkal és kézműves alkotásokkal színesítették a napokat.

Képzett szakember segítségével új lépéseket és koreográfiát tanultak. A meleg napok ellenére mindenki fantasztikusan érezte magát. A tábor végén a szülőknek kis bemutatóval kedveskedtek, megmutatva új tudásukat. 

Ünnepeld velünk a GYERMEKNAPOT!

Május 30-án vasárnap online kisfilm összeállítást láthatnak az érdeklődők a "Mi leszek, ha nagy leszek" című pályázatunkra érkezett 92 db gyerekrajzból. A gyerekrajzokból rendezett kiállítás május 31-től az Erkel Galériában személyesen látogatható. Köszönjük a lelkes alkotásokat, a mesés rajzokat, a Tarkabarka-, a Szivárvány- és a Pitypang Óvodának az aktív részvételt!

Kiállítások az Erkel Galériában

A földszinti előtérből, az első évtizedben utólag kialakított 30 m2-es helyiséget Erkel Galéria-ként említik katalógusaikban azok a művészek, akik itt kiállítottak. Előjegyzési naptárunk hónapokra előre foglalt. A kiállítók szívesen ajánlják egymásnak a lehetőséget. Kiállítótermünkben folyamatosan helyet adunk budakeszi és kistérségünk amatőr, illetve hivatásos művészeinek a megmutatkozásra. Kiállítótermünkbe ezúton is várjuk kiállító művészek jelentkezését, kérjük érdeklődjenek Nagy Mónika munkatársunknál!

Image
Image

Online jegyvásárlás

Nagy-Sándor József Emlékház

 

Partnerek

hirmondo logo

 onkormanyzat banner

Bemutatkozás

Kedves Érdeklődő!  

Az Erkel Ferenc Művelődési Központ Budakeszi kulturális és közösségi életének központja. Ajánlataink között szerepelnek a rendszeresen megrendezésre kerülő hagyományos programok, de számos újdonsággal is jelentkezünk. Reméljük, mindenki talál kínálatunkban valamilyen tartalmas kikapcsolódási lehetőséget.

Legyen Ön is egyike látogatóinknak, aki felkeresi a 40 éves Erkel Ferenc Művelődési Központot! 

Szeretettel várjuk Önt!

Munkatársaim nevében Tóthné Fajtha Anita igazgató

  • dummy2092 Budakeszi, Fő u. 108.

  • dummy(06-20) 260-0745

  • dummy(06-23) 451-161

  • dummy info@efmk-budakeszi.hu

Erkel Ferenc Művelődési Központ szakmai programjainak támogatói:

 

Csoóri Sándor Program 

 

 

Nyitvatartás

2017. március 1-től

 Hétfő  8.00-20.00
 Kedd  8.00-20.00
 Szerda   8.00-19.00
 csütörtök  8.00-21.00
 péntek  8.00-18.00

Szombat-vasárnap: programokhoz igazodva

A rendezvényekhez igazodva egyéb időpontokban is nyitva tart az intézmény. Kérjük, figyelje aktuális programkínálatunkat!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesüljön legfrissebb programjainkról, eseményeinkről.
© Copyright 2021. Erkel Ferenc Művelődési Központ

Search