2019 november 18,

Berecz András - Ének- és mesemondó est

2019 november 24,

Tudományos interaktív játszóház

2019 november 30,

Keszi táncház

2019 november 30,

Adventi Gyertyagyújtás

2019 december 06,

Adventi Ünnep

2019 december 07,

Budakeszi Jégpálya

2019 december 08,

Zwickl Polka Partie

Hírek

Ludas Matyi - A Csíki Kamarazenekar és a Bon Bon Matiné közös produkciója

Magyarországon minden embernek megdobban a szíve Ludas Matyi hallatán. A fiú, aki 25 botütést szenvedett el a földesurától Döbrögitől, majd a háromszorosát adta viszonzásul. Most a legifjabb generáció is megismerkedhet ezzel a mesével, Balogh Sándor és Lukácsházi Győző által, aki életcéljának tartja, hogy minőségi zenei nevelést nyújtson gyermekek számára, a komoly zenén keresztül. Olyan generáció kinevelése volt a cél, aki megteremti magnak és később családjának a kulturált szórakozás igényét.

A NEMZETI KULTURÁLIS ALAP Zeneművészet Kollégiumának pályázata által, a Budakeszii Erkel Ferenc Művelődési központba is eljut Ludas Matyi zenés mesejátéka gyermekek és felnőttek legnagyobb örömére.         

Partnerségben a közművelődési szakembereket képző egyetemekkel! 

Az Erkel Ferenc Művelődési Központ együttműködési megállapodást kötött az Eötvös Loránd Tudományegyetemmel és a Budapesti Gazdasági Egyetemmel. Intézményünk biztosítja a közösségszervezés alapképzésen tanulók szakmai gyakorlatát.

Zenés babaprogram indul újra szeptemberben! Tücsök-zene Budakeszin az Erkel Ferenc Művelődési Központban

Várunk minden régi és új jelentkezőt a tücsök-zenefoglalkozásokra, kedd délelőttönként 11 órai kezdettel, szeptember 10-től.

Folyamatosan lehet csatlakozni a kis csapathoz! A játékos ének és zenei foglalkozást apróságoknak, izgő-mozgó totyogóknak egyaránt ajánljuk, legfogékonyabb időszak 6 hónapos kortól 4 évesig.

Az egyszerű dalok és mondókák tanulása nemcsak a zenei készséget, de a beszéd fejlődését is elősegítik, nagyszerű közös élményt nyújtanak a mamának a babával!. A program a muzikalitás megalapozása mini hangszerek kipróbálásával. Zenés és ritmusos játékokkal fejlesztik a mozgáskészséget, ritmusérzéket, igazi játékos személyiségfejlesztő foglalkozás.

Kérdőív

Kedves Látogatóink!

Az Erkel Ferenc Művelődési Központ kiemelten fontosnak tartja a látogatóinak véleményét, hogy észrevételeik alapján javítani, fejleszteni tudjuk szolgáltatásainkat. 
Intézményünk szeretne korszerű, a Budakeszi lakosság igényeihez alkalmazkodó programkínálatot nyújtani, addig is, amíg az épület meg nem újulhat. Kérjük, hogy segítse munkánkat azzal, hogy kitölti az alábbi kérdőívet! Szeretnénk megismerni a közönségünk igényeit, véleményét, hogy mi is tanuljunk és igazodhassunk hozzá, amennyire a körülmények engedik. 

Azon kedves kitöltők között, akik a kérdőív végén megadják e-mail címüket, kisorsolunk egy páros belépőjegyet a nyertes által szabadon választott előadásra az októberi és novemberi programkínálatunkból.

Segítségüket előre is köszönjük!

Bemutatkozás


Kedves Érdeklődő!
 

Az Erkel Ferenc Művelődési Központ Budakeszi kulturális és közösségi életének központja.  Ajánlataink között szerepelnek a rendszeresen megrendezésre kerülő hagyományos programok, de számos újdonsággal is jelentkezünk. Reméljük, mindenki talál kínálatunkban valamilyen tartalmas kikapcsolódási lehetőséget.

Legyen Ön is egyike látogatóinknak, aki felkeresi a 35 éves Erkel Ferenc Művelődési Központot!

 

Szeretettel várjuk Önt!

Munkatársaim nevében Tóthné Fajtha Anita igazgató

Elmúlt események

Mezei Mária Emléknap (2019.10.16 szerda)

Az idei évben három generáció együtt ünnepelte Mezei Mária születésének 110 évfordulóját.  16 órakor Mezei Mária sírjánál tartottunk megemlékezést, ahol a Kompánia Színházi Társulat vezetője, Lukács László mondott ünnepi beszédet, valamint közreműködött Tóth Sára, a Nagy Sándor József Gimnázium növendéke. 

Szakmai nap Etyeken (2019.10.16.)

Szakmai nap keretén belül jártuk be a Korda Filmparkot, a Látogatóközpontot. Betekintettünk a magyar filmgyártás lenyűgöző világába, egy az országban egyedülálló, már a világ számára is jól ismert nemzetközi produkciók gyártásának helyszínére. 

Nagy Sándor József Emlékház (Fő u. 187.) kiállítása

Aradi Vértanúk Emléknapja alkalmából október 3-án került átadásra az emlékház új kiállítása, a Budavár májusi ostromát ábrázoló terepasztal, valamint Gábor Áron 6 fontos ágyújának kétharmados kicsinyítéssel készült korhű másolata, melyet a Budai 2-ik Honvédzászlóalj csapata készített.

Tihanyi Rita Szemléletváltás előadása (2019.10.09.)

Október 9-én Tihanyi Rita pedagógus, gyermek agykontroll oktató nagyszerű gondolatébresztő előadását hallhattuk a gyermeknevelés örömeiről, nehézségeiről.

Idősek Világnapja (2019. szeptember 26.)

Szeptember 26-án az Idősek Világnapja alkalmából vidám hangulatú délutánnal köszöntöttük a Borostyán Nyugdíjas Klubot, a Fenyőgyöngye Nyugdíjas klubot valamint a város lakóit. Az Erkel Ferenc Művelődési Központban színes előadásukkal ünnepelték az időseket a Szivárvány óvoda gyermekei (Bokor Józsefné felkészítésével).

Egyéb rendszeres programok

Keszi Táncház:

  • november 30. szombat 20 órától
  • december 27. szombat 20 órától

Zwickl Polka Partie: 

  • Minden hónap 2. vasárnap 16-22 óráig 

Korányi Diabetes Klub: 

  • Minden 2. hónap utolsó kedden 15 órától 

 

Nyitvatartási időn kívüli egyéb foglalkozások, rendezvények:

Zumba minden kedden 18-19.30 óráig a szabadtéri színpadon

Ifjúsági Klub minden pénteken 17-21 óráig
 

Heti rendszeres programok

Hétfő

Tornák, foglakozások

09:00  - 10:00 Időstorna (nehezebb)
10:00  - 11:00 Időstorna (könnyebb)
17:30 - 18:30 Népzene citera
18:00 - tól SALSATION fitness
Kedd
Szerda
Csütörtök
Péntek

Kiállítások az Erkel Galériában

A földszinti előtérből, az első évtizedben utólag kialakított 30 m2-es helyiséget Erkel Galéria-ként említik katalógusaikban azok a művészek, akik itt kiállítottak. Előjegyzési naptárunk hónapokra előre foglalt. A kiállítók szívesen ajánlják egymásnak a lehetőséget. Kiállítótermünkben folyamatosan helyet adunk budakeszi és kistérségünk amatőr, illetve hivatásos művészeinek a megmutatkozásra. Kiállítótermünkbe ezúton is várjuk kiállító művészek jelentkezését, kérjük érdeklődjenek Nagy Mónika munkatársunknál!

Jelenlegi kiállítás

Eseménynaptár

November   2019
H K SZ CS P SZ V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Következő programok

Nagy-Sándor József Emlékház

 

Partnerek

hirmondo logo

 onkormanyzat banner

  • dummy2092 Budakeszi, Fő u. 108.

  • dummy(06-20) 260-0745

  • dummy(06-23) 451-161

  • dummy info@efmk-budakeszi.hu

Erkel Ferenc Művelődési Központ szakmai programjainak támogatói:

 

Csoóri Sándor Program 

 

 

Nyitvatartás

2017. március 1-től

 Hétfő  8.00-20.00
 Kedd  8.00-20.00
 Szerda   8.00-19.00
 csütörtök  8.00-21.00
 péntek  8.00-18.00

Szombat-vasárnap: programokhoz igazodva

A rendezvényekhez igazodva egyéb időpontokban is nyitva tart az intézmény. Kérjük, figyelje aktuális programkínálatunkat!

Információk

Adatvédelmi szabályzat

Adatvédelmi tisztviselő: 

Dr. Lojek Levente (Bovard Kft.; info@bovard.hu)

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesüljön legfrissebb programjainkról, eseményeinkről.
© Copyright 2019. Erkel Ferenc Művelődési Központ

Search