2022 június 08,

Bíró Ica torna

2022 június 22,

Nyáridő - kiállítás

2022 június 27,

Balett Sziget Táncstúdió-Hercegnő tábor

2022 július 01,

Péntek Esti Utcabál

2022 július 11,

Pici Maci Muzsika Tábor

2022 július 25,

Fiatal Mérnökök Tábora

2022 július 29,

Budakeszi kertmozi

Elmúlt események

Szalóki Ági babakoncert 2.

Szalóki Ági második alkalommal érkezett babakoncertjével, mely komplex zenei élményt nyújtott a babáknak és szülőiknek egyaránt.

Térzene koncert

 Tavasszal ismét Térzene programok Budakeszin. Az országos Térzene programsorozat keretében Budakeszin április 8-tól ismét rendhagyó zenei programokra várjuk az érdeklődőket, péntekenként 17.00 órai kezdettel, a közösségi téren.

Magbörze

Ragyogó napsütés várta a magbörzére érkezőket vasárnap. Hoztak magokat, virágpalántákat, vesszőket, lehetett válogatni, csereberélni. A magokon kívül a résztvevők hasznos tanácsokat is kaptak arról, hogy mit hogyan célszerű elültetni, Budakeszi agyagos talajába, hogyan kell kezelni a növekvő palántákat. A komposztálás, a természetes trágyázás sokat segít, mivel vegyszermentes konyhakertek megvalósítása a cél. .Sok család magas ágyást tervez, ennek fortélyait is megtanulhatták. A rendezvény végén senki nem ment haza üres kézzel.

 

Szalóki Ági babakoncert

Szalóki Ági babakoncertje nem csupán egy zenés foglalkozás, mely komplex zenei élményt nyújtott a babáknak és szülőiknek egyaránt.

Kommunizmus Áldozatainak Emléknapja

Az emléknap sajátossága, hogy a múlt felidézése mellett kegyelettel emlékezünk azokra, akik áldozatul estek a kommunista diktatúráknak, akik ártatlanul elszenvedték az elnyomást és terrort, vagy tevõlegesen szembeszálltak vele. A szovjetek által megszállt országokban szinte mindenki érintett volt: vagy úgy, hogy családtagokat veszített, vagy a bebörtönzés, kitelepítés, kényszermunkatáborok, kollektivizálás és a padlássöprés által, és a sor hosszan folytatható.

Meseszombat

A Meseszombat, családi délelőttön a bábelőadás előtt 10. órától Pici Maci Muzsika és kézműves játszóházi foglalkozáson vehettek részt a gyerekek.

11 órától a Majorka Színház előadásában, A malacon nyert királylány című bábelőadást nézték meg. Nagy sikert aratott mind a szülők mind a gyerekek körében a tartalmas program.

A bábelőadás a Köszönjük Magyarország pályázat segítésével valósult meg.

Irodalmi rendezvénysorozat az EFMK-ban

Csuja Imre, Grecsó Krisztián és Hrutka Róbert művészek sikeres őszi programjai után februárban folytatódott az irodalmi-zenés kalandozás az EFMK színpadán.

Szerelmünk, Sisi

Csuja Imre, Grecsó Krisztián és Hrutka Róbert művészek sikeres őszi programjai után februárban folytatódott az irodalmi-zenés kalandozás az EFMK színpadán.

Kiállítások az Erkel Galériában

A földszinti előtérből, az első évtizedben utólag kialakított 30 m2-es helyiséget Erkel Galéria-ként említik katalógusaikban azok a művészek, akik itt kiállítottak. Előjegyzési naptárunk hónapokra előre foglalt. A kiállítók szívesen ajánlják egymásnak a lehetőséget. Kiállítótermünkben folyamatosan helyet adunk budakeszi és kistérségünk amatőr, illetve hivatásos művészeinek a megmutatkozásra. Kiállítótermünkbe ezúton is várjuk kiállító művészek jelentkezését, kérjük érdeklődjenek Nagy Mónika munkatársunknál!

Image
Image

Online jegyvásárlás

Nagy-Sándor József Emlékház

 

Partnerek

hirmondo logo

 onkormanyzat banner

Bemutatkozás

Kedves Érdeklődő!  

Az Erkel Ferenc Művelődési Központ Budakeszi kulturális és közösségi életének központja. Ajánlataink között szerepelnek a rendszeresen megrendezésre kerülő hagyományos programok, de számos újdonsággal is jelentkezünk. Reméljük, mindenki talál kínálatunkban valamilyen tartalmas kikapcsolódási lehetőséget.

Legyen Ön is egyike látogatóinknak, aki felkeresi a 40 éves Erkel Ferenc Művelődési Központot! 

Szeretettel várjuk Önt!

Munkatársaim nevében Tóthné Fajtha Anita igazgató

  • dummy2092 Budakeszi, Fő u. 108.

  • dummy(06-20) 260-0745

  • dummy(06-23) 451-161

  • dummy info@efmk-budakeszi.hu

Erkel Ferenc Művelődési Központ szakmai programjainak támogatói:

 

Csoóri Sándor Program 

 

 

Nyitvatartás

2017. március 1-től

 Hétfő  8.00-20.00
 Kedd  8.00-20.00
 Szerda   8.00-19.00
 csütörtök  8.00-21.00
 péntek  8.00-18.00

Szombat-vasárnap: programokhoz igazodva

A rendezvényekhez igazodva egyéb időpontokban is nyitva tart az intézmény. Kérjük, figyelje aktuális programkínálatunkat!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesüljön legfrissebb programjainkról, eseményeinkről.

© Copyright 2022. Erkel Ferenc Művelődési Központ

Search