2020 július 29,

Önkormányzati nyári tábor

2020 augusztus 21,

XXVI Családi nap fesztivál - ELMARAD

2020 augusztus 29,

Kriston intim tréning nőknek

2020 szeptember 11,

III. Budakörnyéki Sörfesztivál

2020 szeptember 20,

Mazsola és Tádé – zenés bábjáték

2020 szeptember 25,

Lego város és vasútmodell kiállítás

2020 szeptember 28,

Pál Feri atya - Ami igazán számít

2020 október 10,

Gryllus Vilmos koncert

2020 augusztus 03

Sok szeretettel gratulálunk!

 A Budakeszi Város Önkormányzata által 2019-ben alapított Közművelődésért díjat, javaslatunkra idén a Budakeszi Népdalkör kapja. Átadására az augusztus 20-i ünnepségen kerül sor.

 

JÓGA-MÓKA NAPKÖZIS TÁBOR BUDAKESZIN 8-12 ÉVESEKNEK

Ebben az évben az önkormányzat által támogatott nyári tábort helyben szervezzük meg
a járványhelyzet miatt. Törekszünk arra, hogy kis létszámú csoport legyen együtt,
a program változatos és élményszerű legyen.

A tábor időpontja: június 29 és augusztus 14 között. Reggel 7.30-tól délután 16.30-ig várjuk a gyermekeket.  
A tábor helyszíne: a Széchenyi Iskola területe (Knáb. J. u. 60.)
 
Programok: sport, zene, tánc, kézműves foglalkozások, heti egy Gárdony, Tó-Party rendezvény strand,
Vadaspark  és Dino parki játszótér.


A tábor díja: 13.000 Ft/hét


Első osztályt végzett és annál idősebb gyermekeket várunk szeretettel.

Jelentkezés: folyamatosan, legkésőbb a tábort megelőző hét hétfő 17 óráig az önkormányzat ügyfélszolgálatánál Tajti Enikőnél, a tajti.eniko@budakeszi.hu e-mail címen.
Érdeklődni lehet a +36 23 535-710/110-es melléken, vagy a +36 30 951 3368-as telefonszámon, Bakács Bernadettnél.

 

Hírek

Kérdőív elemzés

Kedves látogatóink! Kedves kérdőív kitöltők!

Az intézményünk honlapján és a Facebook oldalán tavasszal közzétettük „A közművelődési intézmények látogatottsági, társasági és művelődési szokásai” címmel Balogh Júlia ELTE PPK gyakornokunk szakdolgozatához szükséges kérdőívét.

Zöld Pixel 2020

pixel header

Budakörnyéki Turisztikai és Természetfotó pályázatunkat „Zöld Pixel” címmel 2014-ben hirdettük meg A Mi kisvárosunk internetes családi magazinnal közösen.

A fotópályázatra Biatorbágy, Budajenő, Budakeszi, Herceghalom, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Remeteszőlős, Telki, Tök és Zsámbék településekről mindösszesen 338 alkotás érkezett. A szakmai zsűri által kiválasztott, díjnyertes fotókból vándorkiállítás született, mely azóta több településen is látható volt.

A Zöld Pixel pályázatot most meghirdetjük újra online, honlapunkon és Facebook oldalunkon.

Várjuk szeretettel fotóikat, melyek kiemelik az egyes települések természeti adottságait, azon belül is az élővilágát, idegenforgalmi természeti vonzerőit, a tájegység egyedi arculatát.

A pályázatra beérkező fotókat augusztus végéig folyamatosan megjelentetjük az EFMK és A Mi kisvárosunk Facebook oldalán.

Bejelentkezünk! Nagyon hiányoztok!

 

efmk home office

Örülünk, hogy nyomon követitek heti tematikában, napi rendszerességgel közvetített kulturális programajánlóinkat a Facebook oldalunkon.

Az EFMK kiállítótermében lévő, de most nem látogatható kiállítást is online elérhetővé, nézhetővé tettük. A továbbiakban más művészek alkotásait is rendszeresen bemutatjuk ebben a formában. A jelenlegi helyzetben intézményünk zárva tart, de szeretnénk beszámolni mindarról a munkáról, amit nem láthattok. A nyárra tervezett nagy elektromos karbantartási munkálatokat, leltározást, selejtezést és egyéb felújítási munkálatokat előrehoztuk és a kényszerleállás idején elvégezzük.

Felhívás!

Az Erkel Ferenc Művelődési Központ jelenlegi épületét 1981-ben adták át, ekkor kezdte meg működését. Az intézmény a jövő évben, 2021-ben ünnepli fennállásának 40 éves évfordulóját. Ez idő alatt felnőtt egy nemzedék. Az első mozgásművészeti gyermektanfolyamokon résztvevők többsége ma már közel 50 éves vagy több. Valószínűleg családos, felnőtt ember, aki ma már saját gyermekével jár hozzánk rendezvényeinkre. Az első ifjúsági klub tagjai 60 évesek, gyermekeik is felnőttek.


A fiatal felnőttek középkorúak lettek, az akkori 40-esek pedig már szépkorúak, nagyszülők, vagy akár dédik. Készülünk az évfordulóra, hagyományosan ismét dokumentumkiállítást, filmösszeállítást, kiadványt tervezünk.
Szeretnénk kedves közönségünket, rendszeres látogatóinkat megkérni arra, hogy emlékezzenek velünk együtt. Most talán jut egy kis idő arra, hogy keressenek otthon saját tárgyi emlékeket, dokumentumokat, fotókat, filmeket, akár gondolatokat is, melyek intézményünkkel kapcsolatosak és szívesen megosztják velünk akár itt az oldalunkon, akár e-mailben (nagy.monika@efmk-budakeszi.hu) és majd persze személyesen is.
Így a körülmények ellenére is kicsit együtt lehetünk, mert hiányoznak nekünk, várjuk, hogy újra találkozhassunk. Addig is fogadják szeretettel a 35. évfordulóra készített kisfilmünket!

Tücsök-zene Budakeszin az Erkel Ferenc Művelődési Központban

Várunk minden régi és új jelentkezőt a tücsök-zenefoglalkozásokra, kedd délelőttönként 11 órai kezdettel

Folyamatosan lehet csatlakozni a kis csapathoz! A játékos ének és zenei foglalkozást apróságoknak, izgő-mozgó totyogóknak egyaránt ajánljuk, legfogékonyabb időszak 6 hónapos kortól 4 évesig.

Az egyszerű dalok és mondókák tanulása nemcsak a zenei készséget, de a beszéd fejlődését is elősegítik, nagyszerű közös élményt nyújtanak a mamának a babával!. A program a muzikalitás megalapozása mini hangszerek kipróbálásával. Zenés és ritmusos játékokkal fejlesztik a mozgáskészséget, ritmusérzéket, igazi játékos személyiségfejlesztő foglalkozás.

Kérdőív

Kedves Látogatóink!

Az Erkel Ferenc Művelődési Központ kiemelten fontosnak tartja a látogatóinak véleményét, hogy észrevételeik alapján javítani, fejleszteni tudjuk szolgáltatásainkat. 
Intézményünk szeretne korszerű, a Budakeszi lakosság igényeihez alkalmazkodó programkínálatot nyújtani, addig is, amíg az épület meg nem újulhat. Kérjük, hogy segítse munkánkat azzal, hogy kitölti az alábbi kérdőívet! Szeretnénk megismerni a közönségünk igényeit, véleményét, hogy mi is tanuljunk és igazodhassunk hozzá, amennyire a körülmények engedik. 

Azon kedves kitöltők között, akik a kérdőív végén megadják e-mail címüket, kisorsolunk egy páros belépőjegyet a nyertes által szabadon választott előadásra az októberi és novemberi programkínálatunkból.

Segítségüket előre is köszönjük!

Bemutatkozás


Kedves Érdeklődő!
 

Az Erkel Ferenc Művelődési Központ Budakeszi kulturális és közösségi életének központja.  Ajánlataink között szerepelnek a rendszeresen megrendezésre kerülő hagyományos programok, de számos újdonsággal is jelentkezünk. Reméljük, mindenki talál kínálatunkban valamilyen tartalmas kikapcsolódási lehetőséget.

Legyen Ön is egyike látogatóinknak, aki felkeresi a 35 éves Erkel Ferenc Művelődési Központot!

 

Szeretettel várjuk Önt!

Munkatársaim nevében Tóthné Fajtha Anita igazgató

Elmúlt események

Zenés nyári esték az EFMK-ban

 

Az Erkel Ferenc Művelődési Központban a karantén utáni megrendezett első táncos rendezvény nagy népszerűségnek örvendett. A „bezártság” után kimondottan az idősebb korosztályt céloztuk meg, akiket leginkább érintett a karantén időszaka.

Erkel Napok 2020

 

Június 12-én, pénteken 15 órakor az Erkel szobornál hagyományosan ünnepi megemlékezést tartottunk.

Második, élőben közvetített Karantén - Rockszombat, közönség nélkül június 6-án az EFMK-ból

A második élő koncert az Appa+Cs és a Blackwater Bullfrog zenekarok közreműködésével, hasonlóan stream technológiával jött létre.

Bánó Attila író előadása

 

Bánó Attila író „Ami nem veszhet el: a szívünkben hordott haza” című előadására eredetileg 2020. május 25-én került volna sor az EFMK-ban. 

 

ÉÉÉÉÉÉÉS, elindult az ONLINE gyereknap!!

 Nagyon szépen köszönjük a május 30-i online Gyermeknapunk létrejöttének segítését minden résztvevőnek és közreműködőnek: 

Első, élőben közvetített Karantén - Rockszombat, közönség nélkül az EFMK-ból

Az élő koncert három kiváló formáció: a Nemcsak Berry zenekar, a Huba, Écska, Kyru akusztik és a Wasbeton zenekar közreműködésével, stream technológiával jött létre.

Tiszta udvar, rendes ház!

bejelentkezünkII

Az Erkel Ferenc Művelődési Központ falai az elmúlt hetekben igaz zárva voltak, de a karbantartási munkálatok, a tavaszi kerttakarítás, a művelődési központ festési és csinosítási munkálatai tovább zajlanak. Minden kollégánk kiveszi részét a feladatokból. Szeretnénk egy kis képes összefoglalóval bemutatni, mi történik a háttérben, hogyan készülünk mi dolgozók az őszi programtervezéseken kívül az újbóli nyitásra. 

 

Krajczáros galéria

 

Májusi-júniusi online Erkel Galériánk kiállításának alkotásai, a Krajcáros Alapítvány  önkéntesének Törő Gergőnek a tusrajzai voltak, melyek az „Emlékezet a Hősökre 1914-1918 - Ecsettel a Békéért” című gyűjtemény része.

Kiállítások az Erkel Galériában

A földszinti előtérből, az első évtizedben utólag kialakított 30 m2-es helyiséget Erkel Galéria-ként említik katalógusaikban azok a művészek, akik itt kiállítottak. Előjegyzési naptárunk hónapokra előre foglalt. A kiállítók szívesen ajánlják egymásnak a lehetőséget. Kiállítótermünkben folyamatosan helyet adunk budakeszi és kistérségünk amatőr, illetve hivatásos művészeinek a megmutatkozásra. Kiállítótermünkbe ezúton is várjuk kiállító művészek jelentkezését, kérjük érdeklődjenek Nagy Mónika munkatársunknál!

Jelenlegi kiállítás

Online jegyvásárlás

Rockszombat - a koncert felvétele itt megtekinthető

Nyári nyitvatartás:

Nagy-Sándor József Emlékház

 

Partnerek

hirmondo logo

 onkormanyzat banner

  • dummy2092 Budakeszi, Fő u. 108.

  • dummy(06-20) 260-0745

  • dummy(06-23) 451-161

  • dummy info@efmk-budakeszi.hu

Erkel Ferenc Művelődési Központ szakmai programjainak támogatói:

 

Csoóri Sándor Program 

 

 

Nyitvatartás

2017. március 1-től

 Hétfő  8.00-20.00
 Kedd  8.00-20.00
 Szerda   8.00-19.00
 csütörtök  8.00-21.00
 péntek  8.00-18.00

Szombat-vasárnap: programokhoz igazodva

A rendezvényekhez igazodva egyéb időpontokban is nyitva tart az intézmény. Kérjük, figyelje aktuális programkínálatunkat!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesüljön legfrissebb programjainkról, eseményeinkről.
© Copyright 2020. Erkel Ferenc Művelődési Központ

Search